FUNDACIÓ

Des de fa anys col·laboro en diferents projectes relacionats amb l’ajuda als infants més desprotegits en diferents països del món (cuba, xina, burkina faso, mali, senegal). En els últims dos anys he col·laborat activament a l’àfrica subsahariana fent arribar medicaments i ajuda mèdica a diferents indrets, especialment en centres de protecció als infants (dakar, tomboctou, mopti, bamako, gorom gorom). Va arribar un moment en què, juntament amb altres companys d’aventures africanes, ens varem plantejar tirar endavant una associació no governamental i sense ànim de lucre, amb uns objectius molt concrets i que al mateix temps faria mes fàcil l’organització i desenvolupament de la nostra tasca. D’aquí va néixer l’associació “Crits dels nens”, el passat any 2008.

Fins a la fundació de l’associació “Crits dels nens” els seus actuals integrants han col·laborat activament en diferents projectes, avui ja portats a terme amb èxit:

Donació econònica i material i per a un orfenat a Xina (Zhaoquinq a la província de Guanzhou) 2004 - 2005.

Visites mèdiques i donació de material mèdic a l’orfenat “ Pompeniere“ de Dakar a Senegal. 2007.

Visites mèdiques, tallers per a nens i donació de material mèdic i escolar a la regió d’Essakane, a la província de Tomboctou (Mali). Visites mèdiques i lliurament de material mèdic a un assentament Touareg a la regiò de Gorom – Gorom a Burkina Faso. Visites mèdiques i donació de material divers a la regió del País Dogon a Mali. Totes aquestes accions han estat dutes a terme entre el 2006 i el 2008